Inceputuri

February 21, 2018 § 1 Comment

Puteti crede ca am uitat parola blogului? Da, am uitat-o si asta a fost unul dintre motivele pentru care nu am mai intrat in aceasta casa a mea o buna bucata de timp. Dar soarele a reaparut si pe strada noastra si iata-ma!

Inceputul anului a fost greu pentru noi, cu boli, accidente (minore, dar totusi), drumuri multe. Prima raceala serioasa a Elsei. Prima febra mare, care mi-a dat fiori si disperare. Primul pojar. Dar si mai multi dinti. Incredibil de multa dragoste. Modul cum spune ‘patu’, ‘tei’ – patru, trei. Gangurelile ei. Privirea ei cand e conectata la san. Avem un copil puternic de tot. Hotarat. Serios. Dar si cu un zambet strengar, matur. Copila noastra e o dulceata poznasa. Ador sa o privesc. O admir si ma intreb ce viata minunata ne asteapta impreuna. Sunt idealista, desigur. Viata e si cu boli, cu spaime, nopti nedormite, vesti proaste, munca multa. Dar eu prefer sa privesc partea plina a paharului. Azi dimineata copilasul ne-a trezit cu niste chiote sau mieunaturi foarte simpatice si cand am deschis ochii, colegul de pat šŸ™‚ o privea si el zambind amuzat.

Suntem impreuna si asta e tot ce conteaza. Ne minunam impreuna, suferim impreuna, ne enervam impreuna. Toti 3. Si Aventura abia a inceput.

 

§ One Response to Inceputuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Inceputuri at .

meta

%d bloggers like this: