Sarbatori

December 25, 2017 § Leave a comment

Sarbatorile sunt un fel de test al rabdarii. Te uiti la celalalt cat de urat mananca sarmale (si cate sarmale intra in el…), copilul miauna, tie iti ruleaza zeci de ganduri pe fundal, oare soacra e multumita de cadou? Toate astea sunt normale. Ni se intampla tuturor. Acestea fiind spuse, sa va spun cum ma simt eu.

Fericita. In bula mea imperfecta, lucrurile sunt minunate. De ce? Pentru ca suntem, aici si acum. Suntem in viata, asa imperfecti. Eu ma simt tot mai capabila. Simt ca ma locuiesc tot mai mult, ca viata asta imi apartine. Cred ca ma maturizez. Ma uit in jur si vad cum cei dragi se duc. Incet, dar sigur. A fost anul in care mi-am vizitat bunica la cimitir si am inteles pentru prima oara in viata ce inseamna absenta.

Viata este despre a-ti saruta copilul pana ramaneti si tu, si el fara aer. Despre a face lucruri cu dragoste, despre a-I face pe ceilalti sa se simta iubiti. Sarbatorile astea sunt despre acceptare, despre zambit cu intelegere.

Si desigur, 2017 a fost un an exceptional, cel mai cel de pana acum. Dovada mica, pufoasa si umblatoare doarme chiar acum in patul nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Sarbatori at .

meta

%d bloggers like this: