O vara altfel

June 25, 2017 § 2 Comments

In multe feluri, vara asta e altfel. Diminetile incep cu niste picioruse care se zbat frenetic pe cearceaf langa mine si continua cu lapte, mult lapte. Mereu am avut impresia ca fericirea depinde de acceptarea situatiei in care te afli. Dar ce te faci cand tu vrei mai multe realitati deodata?

Pe de o parte, iti place sa mangai piele fina de bebelus si sa iti afunzi nasul in ceafa lui. Pe de alta parte,vrei prin magazine, sa mangai tesaturi fine. Iar magazinele sa fie, de preferinta, in locatii neobisnuite: San Sebastian, Barcelona, Kefalonia, Viscri. Dupa-amiezele sunt pline de scutece, ceea ce e OK, doar ca tu ai vrea si niste intalniri pe acolo. Intalniri din acelea cu agenda, to do’s, conflicte si intrebari. Imi doresc sa fiu cu copilul meu, dar in acelasi timp imi doresc sa plec. Nu ma deranjeaza cand vad ca am patat si rochia asta de lapte, dar pe de alta parte imi mangai mai des decat inainte pantofii cu tocuri si rochiile pana la genunchi, in culori business.

Cred ca ma descurc bine la treaba asta cu mamicia, dar un pic de positive reinforcement  din partea *altora* nu ar strica. Si nici un pic mai multa apreciere si rasfat. Pentru prima oara in viata mea, simt nevoia sa fiu rasfata si cadorisita fara nici un fel de second thought.

O sa treaca si vara asta, asa cum au trecut si altele. Probabil ca o sa iesim din ea cu primul dintisor (ea) si cu un stoc formidabil de energie si idei (eu). Sper doar ca in cele din urma imi voi gasi locul, ACEL loc. Deocamdata gravitez cu sanii plini de lapte pe o orbita mult prea bine cunoscuta.

§ 2 Responses to O vara altfel

  • o femeie says:

    La multe veri frumoase inainte! asa o sa fie de acum incolo, diferit 😉

  • Elena says:

    Imi place cum ai descris dualitatea asta…
    Si ai dreptate ca n-ar strica niste rasfat din partea altora. Cind copiii mei au implinit un an ma gindeam ca ar trebui sarbatorita in aceeasi masura si mama care i-a nascut si adus la virsta asta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading O vara altfel at .

meta

%d bloggers like this: