Don’t lose faith!

January 8, 2017 § Leave a comment

Sunt unele momente cand ai impresia ca totul se destrama – si uneori nu este doar o impresie, e chiar realitatea. E posibil sa pierzi totul intr-o clipa. Uneori ma gandesc la viata ca la un castel de carti – e suficient un vant mai puternic pentru ca intreaga ‘constructie’ sa se prabuseasca. Sunt sigura ca nu trebuie sa va explic sentimentele care ne incearca atunci cand castelul nostru de carti s-a prabusit – fiecare a trecut prin asa ceva in viata, unii mai greu incercati decat altii. Si desi e o experienta intima, sunt sigura ca suferinta e aceeasi. Suntem toti familiari cu ea.

Si pe urma? Caci exista mereu un ‘pe urma’, lucrurile sunt permanent in flux. Ideea e sa continuam sa respiram si sa alunecam la vale cu viata. Exista mai multe lucruri pe care le putem face, si despre care voi vorbi candva, pentru a ne repune pe linia de plutire. Dar in momentul 0, important e sa nu ne pierdem si pe noi insine.

Daca ar fi sa ma definesc cumva, as spune ca dispun de rezerve incredibile de speranta si optimism. Chiar daca pe moment ma simt la pamant, nu trece mult pana cand ma ridic cu si mai multa energie, vitalitate si resurse. Greutatile nu ma fac decat sa sap mai adanc si sa vad cu ce arme mai pot lupta. Cele mai puternice arme de care dispun sunt bucuria si credinta neclintita ca va fi bine. Nu stiu de unde mi se trage si cum de sunt asa, dar eu nu renunt si gata. De fiecare data cand m-am prabusit, nu a trecut mult si am plonjat in sus cu o energie de nedescris.

Mesajul meu, si nu doar pentru 2017, este acesta: orice ati face, nu va pierdeti credinta! Nu pierdeti bucuria si speranta. Nu va resemnati. Continuati sa puneti un picior in fata celuilalt, uneori asta e tot ce trebuie sa facem.

2017 va fi un an grozav. Viata insasi, cu toate ale ei, este minunata!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Don’t lose faith! at .

meta

%d bloggers like this: