Amestecate

September 5, 2016 § 5 Comments

N-am mai avut chef sa scriu pe aici. Si pentru ca in viata oricum facem lucruri pe care nu ni le dorim, am zis ca macar pe blog sa raman cine sunt cu adevarat. πŸ™‚

Vizite pe la medici, planuri, griji, prea multe angajamente sociale, prea mult de lucru la serviciu, prea mult orice in general. Simt nevoia de o pauza, macar de cateva ore, in care sa nu vad si sa nu aud pe nimeni si sa nu ma gandesc la nimic.

Dar a venit toamna. Am cumparat ardei grasi sa punem la congelator, struguri, smochine, rosii bune si porumb pentru fiert. Casa miroase a toamna. Azi dimineata ploua si pe sub rochie mi-am tras niste dresuri negre, prima oara pe sezonul asta.

As vrea sa ma tund, parul meu a crescut nepermis de mult. Si sa simt ca am in sfarsit control asupra propriei case si propriei vieti – ce gluma buna, haha. Dar o curatenie buna tot ar ajuta. πŸ˜€

Oricum, se intampla chestii si cand ma gandesc la ele ma incearca toate sentimentele posibile. Cica anul acesta este cel mai norocos pentru Balante, care vor fi cea mai favorizata zodie pana in Octombrie 2017. Ma tot intorc la horoscopul ala, il citesc mereu cu alti ochi – ca sa ma imbarbatez.

Maine plec la Frankfurt, apoi de joi sunt la Viena. Si in tot timpul asta simt ca port cu mine un mare secret si o mare minune. Si invat sa am incredere.

Advertisements

§ 5 Responses to Amestecate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Amestecate at .

meta

%d bloggers like this: