Placeri de vara

July 6, 2016 § 4 Comments

Cand ma trezesc dimineata si e racoare, iar razele soarelui se insinueaza gales in dormitor. Dar e umbra si tare imi place asa. Apoi, imi place sa nu ma grabesc nicaieri. Imi pun de cafea tacticos si in timp ce apa fierbe in ibric, ma mai intind cateva minute in pat, intr-o dulce visare. Imi mai place la nebunie pepenele galben. Si mirosul padurii seara. Am fost aseara la plimbare si cand am iesit din padure mi se facuse frig. Apoi m-a invelit caldura betoanelor si a fost bine.

Imi place sentimental de ‘vacanta mare’, desi sunt la lucru zi de zi. Seara un pahar de rom cu cola si doua cuburi de gheata. Sau la nevoie doar cola si gheata… caci nu sunt o sfanta. 🙂

Vara nu trebuie sa plec nu stiu unde. De fapt, visez la o vacanta petrecuta acasa. Strandul nostru, squash, mers la ferma sa culegem zmeura, plimbari cu bicicleta seara printre dealurile cu vita de vie, drumetii de week-end, somn de voie, citit de carti pe canapea, cu picioarele pe pereti. 🙂

La voi cum e vara? Ce va face placere zilele astea?

 

Advertisements

§ 4 Responses to Placeri de vara

 • Ioana says:

  Ha-ha 🙂 Și mie îmi place Cuba Libre, e cocktailul meu preferat. Și îmi plac diminețile când mă trezesc devreme și dau o tură prin piața care geme de fructe și legume autohtone.

  • Sinziana says:

   Wow, adica la cat ajungi la piata? Pe aici nu gasesti mai nimic inainte de 8 dimineata… Ce frumos cred ca e la piata la prima ora: produse proaspete, oameni cu energie si voie buna (sper) si apoi sentimental ca ai umplut frigiderul cu bunatati.:)

   • Ioana says:

    Nu ajung în timpul săptămânii, doar în weekend deși piața se umple de oameni pe la 7 dimineața sau chiar mai devreme în zilele caniculare.

 • o femeie says:

  Vara inseamna verde. Mai am o sapt de concediu si sunt acasa asa ca…vom petrece local: in parcuri, la plimbare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Placeri de vara at .

meta

%d bloggers like this: